Wat te doen bij het uitgaan

Zelfs voordat we een stap hebben gezet uit ons huis maken we ons klaar om een nachtje uit te gaan. Douchen, opmaken, haren doen, een beetje parfum hier en een beetje parfum daar dat kennen we allemaal. We maken ons zodanig klaar om de nacht onze te maken. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden?

Ervoor

Voor het uitgaan komen er veel dingen aan te pas om jezelf gereed te maken voor de avond. Je wilt er tiptop uitzien, maar dat is niet het enige wat je gereed zou moeten maken. Voordat je jouw huis verlaat is het belangrijk dat je weet met wat voor soort mensen je uitgaat. Zijn het beesten na 2 glaasjes alcohol of zal op zijn minst eentje verantwoordelijk zijn? Het is belangrijk dat met wie dan ook je uit gaat, jullie afspreken hoe en wat alles door de avond heen gaat verlopen. Hoe laat zien jullie elkaar, gaan jullie indrinken en als jullie met de auto terug naar huis gaan wie is dan de BOB. 

Tijdens

In verloop van de avond is het een goed idee om af en toe te checken of iedereen oké is en als alles nog steeds naar zin is. Dit is belangrijk, omdat er van alles kan gebeuren zo laat en veiligheid boven alles gaat. Verloopt de avond wat grijsjes? Dan is het gezellig om met je vrienden een potje te gaan spelen rond de pooltafel

Erna

Na het uitgaan en als je veilig bent thuisgekomen dan is het van belang dat je genoeg uitrust en dat je genoeg water drinkt, want als je hebt gedronken is het goed als je gehydrateerd bent. Onthoud dat je aan het eind van de avond terug moet kijken op een avond vol plezier met je vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *