Gratis daten, dat doe je zo

Op date gaan kan best duur zijn, vooral als je het leuk vindt om regelmatig nieuwe mensen te ontmoeten en dus elk weekend wel een nieuwe dat hebt. Omdat niet iedereen zich dit vele daten kan veroorloven, geven wij je hier handige tips om (bijna) gratis te daten. Ben je benieuwd hoe jij geld kan besparen op je volgende date?

Engagement, Paar, Romance, Fiets, Geluk, Samen, Relatie

Het begint bij de datingsite

Tegenwoordig kiezen de meeste singles ervoor om zich in te schrijven op een datingsite. Het is niet alleen een simpele, maar ook een leuke manier om nieuwe dates te vinden en verschillende mensen te ontmoeten. Helaas hangt er vaak een prijskaartje aan het gebruik van deze sites.

Om te besparen op het daten is een gratis dating site natuurlijk de ideale oplossing. Maar let op, want soms is de inschrijving gratis, maar kun je uiteindelijk weinig doen. Zo kun je bijvoorbeeld profielen bekijken, maar geen berichten sturen. En ja, zo zul je geen date vinden! Bekijk dus goed of alle functionaliteiten gratis zijn.

Handen, Liefde, Paar, Samen, Vingers, Mensen

Een goedkope of gratis date

Nu je je date hebt gevonden op de gratis dating sites is het tijd om iets leuks te gaan doen. Je kunt dit zo duur of goedkoop maken als je maar wil. Naar een restaurant gaan is natuurlijk aardig prijzig, dus waarom ga je niet gezellig picknicken op een zondagmiddag? Wat vers fruit, lekkere broodjes, een flesje wijn… Een romantische date voor een klein bedrag. Het is natuurlijk ook leuk om je date mee te nemen op een fietstocht door de stad, als hij of zij deze nog niet goed kent. Dit is gratis, en een leuke manier om samen op pad te gaan en elkaar te leren kennen. Het voordeel van een fiets- of wandeltocht is dat langdurende stiltes vaak geen probleem zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *