Zo bereid je je goed voor op Halloween

Halloween is in Amerika al heel lang een bekend heeft en ook in Nederland begint het steeds populairder te worden. Halloween is een feestdag dat altijd valt op 31 oktober. Kinderen verkleden zich in het meest enge kostuum en gaan langs de deuren voor snoep. In landen als Amerika, Verenigd koninkrijk en Canada worden de huize versierd met pompoenen en lichtjes.

Halloween in de Verenigde Staten

Al sinds eind 19e eeuw is Halloween een feestdag in Amerika. Dit kwam doordat Ierse en schotse immigranten aan land kwamen en deze traditie meenamen.  De Halloween pompoen is ook in deze tijd bedacht.  Later is dit uitgegroeid in een enorm kinderfeest wereldwijd. Kinderen kijken hier al weken naar uit dat ze langs de deuren mogen gaan en in hun meest mooie kostuum kunnen lopen. In Nederland is er soms wat kritiek op het Halloween feest. Dit komt omdat dit feest is bedacht door bedrijven om geld uit te geven. Gelukkig vindt het merendeel van de mensen het een geweldige feestdag en is het vooral voor de kinderen genieten.

Hoe ga jij verkleed naar Halloween?

Natuurlijk zijn er verschillende manieren om verkleed te gaan naar Halloween. Al enige tijd zijn de clown kostuums enorm populair, maar ook de horror verpleegster en skelet kostuums zijn razend populair. Laat iedereen schrikken met je kostuum.  Partywinkel.nl heeft een ruim aanbod in Halloween kleding. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Zo kan je met heel je familie je verkleden. Hoe leuk is dat?

Decoreren van je huis

Niet alleen kan je met Halloween jezelf in een kostuum zetten, maar natuurlijk ook heel je huis decoreren.  Denk aan enge ballonnen of lampionnen. Zo zal je huis er heel eng uitzien. Daarnaast kan je er natuurlijk ook voor kiezen om hangdecoratie op te hangen in je huis.  Van enge doodshoofden tot hangdecoratie in de vorm van pompoenen.

Accessoires om je outfit helemaal af te maken

Wat is een kostuum zonder accessoires? Exact. Ook met Halloween geldt dat je accessoires je kostuum nog enger maken dat dat hij al is. Nep bloed mag uiteraard niet ontbreken en ook nep wapens en nep wonden zijn uitermate geschikt om je Halloween outfit af te maken. Daarnaast zijn ook pruiken en nep tanden erg leuk om toe te voegen.

Kies dus je meest geschikte Halloween kostuum uit met accessoires en ga de straat op. Of blijf je liever thuis? Kies dan voor het decoreren van je huis om de kinderen te laten schrikken.