Verander van look met Lace Wigs

Verander van look met Lace Wigs
Lace wigs zijn een echte fashion statement en geschikt voor verschillende gelegenheden. Heb jij binnenkort een themafeest en wil je snel veranderen van look? Een lace wig kopen is dan een perfect idee. Tegenwoordig heb je lace wigs beschikbaar die niet te onderscheiden zijn van je eigen haar. Het is een perfect alternatief voor een ieder die even wat anders wilt zonder het haar te beschadigen.

De voordelen van Lace Wigs
Het dragen van een lace wig brengt nog veel meer voordelen met zich mee. Met een lace wig ben je namelijk in staat om je eigen haarlijn na te bootsen. Aan de voorkant heb je groot gedeelte met lace zitten zodat je zelf de scheiding kan bepalen. Een ander bijkomend voordeel is dat je kunt experimenteren met een nieuwe haarkleur zoals ash blond, zonder dat je je haar beschadigt. Verder is het mogelijk om op elk moment te schakelen naar kort of lang haar gezien er een groot aanbod is aan pruiken. Daarnaast kun je van tevoren het haar in model brengen zodat je binnen enkele minuten al klaar bent om je dag te beginnen. Dit is ideaal op dagen waarop je een bad hair day hebt; dit is nu verleden tijd! Met een natuurlijke lace wigs voel jij je gegarandeerd als een echte celeb.

Koop een pruik die bij je past
Er zijn op het moment verschillende soorten lace wigs beschikbaar. Mocht je voor het eerst een pruik dragen, dan is het handig om voor een closure wig te kiezen. Dit is een wig met een vaste scheiding die dus makkelijk is voor wigstarters om te installeren. Er zijn ook lace frontal wigs waarbij je een eigen scheiding kunt bepalen, zoals een 4×4, 13×4 of 13×6 lace frontal wig. De getallen staan voor de grootte van de lace in centimeters. Met zo’n pruik is het aan te raden om Got2B te gebruiken om de voorkant mooi plat te houden. Heb je hier hulp bij nodig? Schakel dan een haar specialist in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *