Foute party tips

Organiseer een foute party met deze tips!

Ben je van plan om binnenkort een foute party te organiseren? Als je niet kunt wachten tot het weer carnaval is om lekker gek te doen en foute kleding te dragen is een foute party de oplossing. Fout is een ideaal thema voor een feest waarbij je echt alles uit de kast kan trekken en niemand raar zal opkijken. In dit artikel vind je een aantal tips op je foute party tot een succes te maken.

Foute party decoraties

Een fout feest kan niet zonder foute decoraties. Je gasten moeten door de versieringen meteen in de juiste stemming komen. Zoek een feestwinkel op en sla genoeg confetti, feestslingers, fel gekleurde vlaggetjes en andere bontgekleurde decoraties aan om je feestlocatie rijkelijk mee aan te kleden. Discoballen en discolampen doen het ook altijd goed, en wil je de disco sfeer helemaal compleet maken dan zorg je ook voor een rookmachine. Natuurlijk kunnen het foute servies voor de hapjes en de foute glazen ook niet ontbreken. 

Foute party muziek

Bij een foute party hoort foute muziek. Alle ‘guilty pleasures’ kun je nu zonder schroom op het hoogste volume afspelen. Zorg dus voor een goede geluidsinstallatie en draai aan alle grote disco klassiekers van Boney M, The Bee Gees of Abba. Maar ook de Nederlandstalige meezingers uit de jaren ’80 van Drukwerk, Danny de Munk en Andre Hazes doen het goed. Natuurlijk kunnen ook de mellow gabber hits niet ontbreken op een fout feest, dus schaam je niet om nummers van DJ Paul Elstak, The Party Animals en Hakkuhbar te draaien.

Foute party kleding aanschaffen

Als gastheer of gastvrouw moet je het goede -of in dit geval foute- voorbeeld geven, dus een foute outfit mag niet ontbreken. Keer de kast van je ouders of grootouders binnenstebuiten voor een echte retro-look of ga naar een feestwinkel voor om de juiste foute kleding te kopen. Je kunt helemaal losgaan, want er zijn geen regels voor een foute outfit. Leef je dus uit met glitters en panterprints, jaren ‘80 trainingspakken en glow-in-the-dark make-up. Kijk voor inspiratie bij de Fopenfeestwinkel.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *