5 tips voor het geven van een feest in eigen tuin

Nu het weer volop zomer is, is het natuurlijke dé tijd van feestjes en bijeenkomsten. Met al dat lekkere weer is een feest in je tuin een prima idee. Echter zijn hier natuurlijk wel een aantal dingen aan verbonden. Om ervoor te zorgen dat jij het perfecte feest geeft, willen wij jou graag een aantal tips geven. Dan groeit jouw feest uit tot het feest van de zomer!

Hoe kleed je je tuin aan?

Je tuin moet natuurlijk wel een beetje leuk aan gekleed zijn voor je tuinfeest. Bedenk je daarom goed hoe je dit gaat doen. Welk thema gebruik je of zijn een paar ballonnen en slingers genoeg? Ga je voor een themafeest dan moet je bijna wel voor het Hawaii thema gaan, zo in de zomerse warmte. Van slingers en opblaasbare palmbomen tot aan Hawaii-kleding en -kransen. Je tuin volledig aangekleed in de stijl die jij voor ogen hebt. Nu hoef je er alleen nog voor te zorgen dat al je vrienden en vriendinnen ook in de thema kleding komen.

Partytent

Welke buitenparty heeft er nou geen partytent? Geen een! Zorg dat je een partytent hebt in je tuin. Als je er zelf geen hebt dan heeft een van je buren er vaak wel een. De party tent is vaak gezellig het houd de zon tegen en op de eind van de avond blijft de warmte iets meer hangen onder de tent. Tevens is de tent leuk te decoreren waardoor het een gezellig plek word en even te kletsen.

Breng de buren op de hoogte

Deze tip spreekt misschien wel voor zich. Als je dan toch bij je buren aanbelt deel even mee dat je een feest geeft en dat je dus misschien voor wat overlast kan zorgen. Je doet natuurlijk wel je best om dat zo minimaal mogelijk te houden. Ga je niet langs voor die partytent? Dan kan je alsnog aanbellen om het te vertellen of even een briefje in de brievenbus achterlaten.

Extra tip: reepje chocolade erbij in de brievenbus en je buren zijn zoet.

Een zwembad voor verkoeling

Op die warme zomerdag een tuinfeest geven is leuk maar het kan voor mensen ook snel te warm worden. Zorg dus voor verkoeling! Dit kan natuurlijk in de vorm van wat ventilatoren of koude drankjes. Maar een heus zwembad in je achtertuin in natuurlijk een geweldige oplossing. Je kan een echt ingebouwd zwembad laten uitgraven en plaatsen, maar een opzet zwembad is natuurlijk ook en top optie.

Doe eens gek

Ja, je feest moet zich onderscheiden van al die andere feesten. Hoe doe je dat? Door iets dat bij blijft, iets wat net dat beetje extra geeft. BBQ’en, een kampvuur, punchcoctail het kan allemaal. Je kan ook een ober huren die iedereen van alles en nogwat voorziet, zo heb je zelf iets meer rust en kan je van je eigen feest genieten. Met deze tips geeft jij een top feest! Volgende ochtend flink opruimen, maar bespaar jezelf alvast veel tijd door een prullenbak buiten te zetten, dan kan men hun eigen troep opruimen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *