Dit zijn de 5 leukste partyspellen van 2022

Leuke partyspellen zijn er in alle soorten en thema’s, waarbij je de keuze hebt uit een vrijwel eindeloos aanbod aan spelletjes die een hoop gezelligheid en spanning met zich meebrengen. Ga door met het lezen van de onderstaande tekst als je wilt weten wat de 5 leukste partyspellen van 2022 zijn.

1. Shit Happens

Bij het partyspel Shit Happens is het de bedoeling dat de spelers nare situaties beoordelen en kunnen rangschikken om het spel te overwinnen. Je kunt partyspellen zoals Shit Happens spelen met z’n tweeën, maar je dit tactisch spel brengt ook een hoop gezelligheid met zich mee als je speelt met je vrienden of met je gezin.

2. Codenames

Ben je een partyavond met leuke spellen aan het inplannen, dan mag het spel Codenames haast niet ontbreken als één van de leukste spellen van 2022. Bij dit spel speelt je snelheid en strategische denkwijze een rol als je wilt winnen, aangezien je moet spelen in teams.

3. 30 seconds

Het wereldwijd populaire spel 30 Seconds is zeer gespeeld in Nederland en behoort daarom ook tot de leukste partyspellen van 2022. Je kunt tijdens het spelen van 30 Seconds uitgaan van een hoop spanning en je moet een tactische denkwijze aanhouden als je wilt winnen van het andere team.

4. Party en Co

De naam van dit bekend spel zegt het al: het gaat om de ideale partygame als je wilt zorgen voor een hoop plezier. Het spel Party en Co kan zowel door 2 spelers worden gespeeld als met verschillende vrienden of familieleden, zowel door jong als oud.

5. Throw Throw Burrito

Het partyspel Throw Throw Burrito is een actief spel waarbij je heel de avond blijft lachen met elkaar, maar je gaat ook goed samen moeten nadenken om burritos te gooien en om ze te ontwijken. Throw Throw Burrito is één van de leukste partyspellen van 2022 en kan door zowel jong als oud worden gespeeld.

Er zijn verschillende leuke partyspellen waar uit kunt kiezen. Bij Koning Bordspel heb je een ruim assortiment met leuke partyspellen voor een gezellige avond met vrienden of familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *