Assassins creed valhalla is uit! Je kunt de next generation nu ervaren.

Assassins Creed Valhalla

Assassins Creed kwam voor het eerst op de markt in 2007. Deze game beviel zo goed dat er sinds 2007, 11 verschillende Assassins Creed`s zijn verschenen. Nu is daar een 12e uitgave aan toegevoegd namelijk, Assassins Creed Valhalla. Deze nieuwe uitgave speelt zich af in de tijd van de Vikingen. In deze uitgave beleeft een groepje tieners de herinneringen van hun voorouders. Je speelt ten tijde van de strijd tussen Styrnbjörn en de Deense koning Harald Bluetooth, je gaat op zoek naar een stuk van de Trident of Eden.

Verschillende edities verkrijgbaar.

Sinds 10 november 2020 is Assassins Creed Valhalla verkrijgbaar. Deze game is voor meerdere platformen beschikbaar en komt in 4 verschillende smaken. We beginnen onderaan met de “Standard Edition”, de basisversie van de game. Deze word opgevolgd door de “Gold Edition”, als je deze editie koopt krijg je er een “Season Pass” bij. Na de “Gold Edition” is er de ‘Ultimate Edition”. Deze “Ultimate Edition” bevat naast de game zelf; een “Season Pass” en het “Ultimate Pack”. De topversie van Assassins Creed Valhalla heet de “Collectors Edition”. Deze gelimiteerde editie bevat een “Season Pass”, het “Ultimate Pack” en speciale “Collectors Items”. Assassins Creed Valhalla ps5 is verkrijgbaar voor de Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X en voor de PC.

“Next-gen”Assassins Creed Valhalla is een van de eerste games die je op de Playstation 5 kunt spelen. Met Far Cry 6, die eind 2021 verkrijgbaar word, geeft Ubisoft je de keuze uit 2 fantastische games. Beide games zijn naast de Playstation 4 en de Xbox One, ook te verkrijgen op een “next-gen” console zoals de Playstation 5 en de Xbox Series X. Deze nieuwe consoles zorgen voor een compleet nieuwe game-ervaring. Dankzij kortere laadtijden en levensechte resolutie, word jouw game-ervaring beter dan ooit. Zo is de Playstation 5 bijvoorbeeld uitgerust met nieuwe software waarmee je kunt gamen in 8K resolutie en 120fps, en kun je met de Xbox Series X nog betere geluidskwaliteit verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *