trouwkaart

Zorg voor leuke herinneringen aan je trouw

Er wordt gezegd dat je trouw een van de mooiste dagen is van je leven. Het is dan ook fijn als jij en je gasten er een leuke herinnering aan overhouden. Enerzijds kan dit door kleine trouwbedankjes te voorzien voor je gasten, maar ook de uitnodigingen van je huwelijk kunnen een leuk souvenir zijn van een onvergetelijke avond.

Stel zelf je uitnodigingen voor je huwelijk samen

Er zijn enorm veel mogelijkheden om uitnodigingen voor je huwelijk zelf samen te stellen. Je kan het erg sober houden door een uitnodiging te maken in dezelfde stijl als een postkaart. Wil je liever iets creatiever, dan zijn er ook zeer veel opties. Zo kan je bijvoorbeeld een uitnodiging maken in de stijl van een krantenartikel of paspoort. Bovendien heb je ook nog de mogelijkheid om eventueel een foto van jullie bij de uitnodiging te plaatsen. 

Uitnodigingen voor je huwelijk bestaan er in alle vormen en maten. De kans is dus zeer groot dat je wel vindt wat je zoekt. Daarnaast heb je ook nog het voordeel om een proefdruk te bestellen van je uitnodigingen. Zo kan je op voorhand bekijken of je trouwkaart helemaal perfect is voor je ze definitief laat drukken. Foutieve informatie kan op deze manier vermeden worden.

Laat je volledig gaan met trouwbedankjes

Ook trouwbedankjes zijn een essentieel onderdeel van je feest. Het is de ideale manier om je gasten te bedanken om deel uit te maken van je trouw en hen een herinnering te geven aan een fijne avond. 

Net zoals bij de uitnodigingen zijn hier ook enorm veel mogelijkheden in. Vaak wordt er gekozen om een klein zakje of potje snoep cadeau te doen. Dit is natuurlijk iets moeilijker om bij te houden op lange termijn. Wil je toch eerder iets blijvends geven aan je gasten, kan je bijvoorbeeld altijd gaan voor een balpen of een klein spiegeltje. Zeker het spiegeltje is ideaal voor de vrouwelijke gasten. 

Wil je geen onderscheid maken tussen bedankjes voor vrouwen en mannen, dan kan je altijd kiezen voor een magneet met een leuke foto of jullie namen. Op die manier wordt er altijd teruggedacht aan jullie trouw wanneer mensen bijvoorbeeld hun koelkast openen. Een andere optie is een leuk plantje met jullie namen op.

Ook de presentatie van deze bedankjes is belangrijk. Je kan hele leuke dozen bestellen met enkele foto’s van jullie waar de bedankjes in staan. Heb je liever geen foto, dan kan je kiezen voor jullie namen en de datum van jullie trouwdag in een mooi lettertype. Het zijn kleine dingetjes, maar het zorgt er mee voor dat jullie trouw een dag wordt om nooit meer te vergeten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *