Tips voor het delen van de mooiste momenten met je vrienden

Ben je op een feest en wil je de mooie momenten met alle vrienden delen? Dan is het goed om dit op de juiste manier te doen. Vandaag de dag zijn er volop mogelijkheden. Het is niet nodig om de foto’s te printen om de mooie momenten met anderen te delen. Het is goed om gebruik te maken van de smartphone en de verschillende apps. We bespreken graag de mogelijkheden. Gebruik een Sim only onbeperkt internet om altijd de foto’s online te kunnen delen. 

WhatsApp

Wanneer iedereen op WhatsApp zit is het goed om hier gebruik van te maken. Het is eenvoudig om de app te installeren op het toestel om het daarna te gebruiken. Het is voor veel mensen de standaard om te communiceren. Het delen van de foto’s kan snel en gemakkelijk. De foto’s kun je per persoon delen en ook in een groep. Wanneer alle vrienden in dezelfde groep zitten is het niet nodig om iedereen afzonderlijk de foto’s toe te sturen. Het scheelt veel tijd en het is leuk om de reacties met elkaar te delen op de foto’s. 

Instagram

Een andere manier om de foto’s te delen is door gebruik te maken van Instagram. Instagram groeit in populariteit. Het is mogelijk om een Instagram story aan te maken om zo de foto’s tijdelijk te delen. De foto’s verdwijnen na een periode automatisch. Naast de stories is het ook mogelijk om de foto’s in het profiel te delen. Iets wat ook prettig is en fijn. Alle vrienden hebben bij Instagram de mogelijkheid om een commentaar te plaatsen. Alleen als het als een normale foto is geplaatst is het mogelijk om er ook een commentaar op te plaatsen wat iedereen kan lezen. 

Facebook en Messenger

Voor Instagram was Facebook er natuurlijk al. Het is mogelijk om de foto’s op die manier te delen. Je kunt zelfs voor alle vrienden een eigen besloten Facebook groep aanmaken om daar de foto’s te delen. Alleen de leden van de groep kunnen hier de foto’s zien en er commentaar op geven. Het is natuurlijk prettig om sommige foto’s niet aan iedereen te laten zien. Het is prettig om jezelf te beschermen. Onderdeel van Facebook is Messenger. Hier is het mogelijk om een bericht te versturen aan je vrienden om ze de foto te laten zien. 

Een eigen blog

Wil je de foto’s met iedereen delen die je kent en is het geen probleem dat de hele wereld ze kan zien? Dan is het goed om te kiezen voor een eigen blog. Hier is het mogelijk om teksten en artikels te plaatsen. Ook is het mogelijk om de foto’s in een galerij te plaatsen. Er zijn verschillende mogelijkheden om een blog aan te maken en te gebruiken. Het kan met een eigen website en domeinnaam, maar ook met gratis blogs. Om de blog meer aandacht te geven is het goed om de berichten en foto’s ook te delen op Instagram en Facebook met een link naar de blog. Iedereen kan zo de blog bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *