Organiseer alvast je ‘post’ corona evenement

Corona, het raakt ons allemaal, de een wat meer dan de ander. In de zorg wordt keihard gewerkt, de horeca ziet opnieuw potentiële omzet uit het zicht verdwijnen. En jij, hoe sla jij je door deze crisis heen? Houdt het je erg bezig of durf je alvast vooruit te kijken? Zo ja, wat zou je denken van een gaaf post-corona feest?

Een evenement plannen

Sommige mensen zullen het vreemd vinden, maar waarom zou je wachten met het organiseren van een event tot de crisis helemaal voorbij is? Sterker nog: dan gaat iedereen een feestje bouwen en dan kan jij het al in kannen en kruiken hebben. Natuurlijk is er nog allerlei onzekerheid, maar waarom zou je wachten met plannen smeden? We mogen er toch vanuit gaan dat er een moment komt dat we elkaar gewoon weer kunnen ontmoeten, knuffelen en het gezellig hebben met elkaar. Als dat na al die maanden geen reden is voor een feestje? Met een partytent huren heb je alvast een basis neergezet: je gasten staan droog en met een heater blaas je ook, indien nodig, wat warmte in de tent.

Waar is dat feestje?

Bij jou natuurlijk. Maar wat voor een feest ga je organiseren? Wordt het vooral een dansavond waarin mensen gewoon weer eens lekker tegen elkaar aan kunnen hangen? Behalve aan tenten huren moet je dan zeker ook denken aan een fijn dansvloertje. Of wil je jouw gasten vooral de gelegenheid geven om eens uitgebreid bij te praten? Ze hebben elkaar immers maanden nauwelijks gezien of gesproken. Skypen of Facetimen is een prima alternatief, maar er gaat toch niets boven echte ontmoetingen, en ja: daar mag best een drankje bij. Bereken alvast grofweg hoeveel mensen dat met jou mogen komen vieren en wees niet te laat met een partytent huren. Op deze manier is een partyverhuur nooit ver weg.

Daar mag op gedronken worden

Natuurlijk hoef je niet helemaal los te gaan, maar hoe gaaf is het als mensen elkaar bij jou weer kunnen omhelzen, een praatje maken, een drankje doen, een dansje wagen en weer een praatje doen? Er zal nog lang worden nagepraat over dat geweldige post-corona event in jouw tuin. Verwacht je veel mensen, begin dan op tijd met tenten huren, en andere spullen die niet mogen ontbreken op een goed feest. Maak een draaiboek, bestel je spullen en drank op tijd en regel de muziek. Op de dag zelf kan jij vervolgens ook gewoon volop genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *