Kleding voor je kind op een bruiloft

Een bruiloft is een speciale gelegenheid waar iedereen zich op zijn best laat zien, niet alleen jezelf, maar dan vooral je kind. Want wie trekt er bij zijn kind oude vodden aan op een bruiloft? Precies niemand en dat is wat ik bedoel en waar wij het over gaan hebben. Wat voor soort kleding kan je aan doen, waar hou je rekening mee en wat is het verschil tussen bruilofts kleding voor kind en bruidsjonker kleding. Het is namelijk best een groot verschil qua rol of je als gast naar de bruiloft gaat of als bruidsjonker.

Bruilofts kleding voor kind

Een bruiloft is op zich al een hele happening, alles moet tot in de puntjes perfect zijn, dus ook je kindje. Al die bruilofts kleding voor kinderen zijn zo schattig en hoe leuk is het om jouw mini me of je kleine mannetje aan te kleden. Je kleine meisje optutten in een echte prinsessenjurk, haartjes mooi gedaan en bijpassende schoenen en accessoires uitgezocht. Of dat kleine mannetje eruit laten zien als een echte prins, een die vele harten gaat veroveren, maar vooral die van zijn moeder al heeft gestolen. Voor een jongetje kan je een compleet pak aanschaffen van de pantalon, het witte overhemd, bijpassend jasje en gilet, maar ook een stropdas of strikje. Voor de meisjes kan je kiezen tussen verschillende modellen jurk en de maten variƫren van baby maat tot einde kindermaat.

Bruidsjonker kleding

Gaat er iemand trouwen die dichtbij je staat en wordt jouw zoontje gevraagd om bruidsjonker te worden? Dan moet je aan de slag en op zoek gaan naar bruidsjonker kleding en de perfecte outfit voor de speciale dag. Een bruidsjonker heeft een best belangrijke rol op de bruiloft en zijn kleding moet niet alleen worden afgestemd op die van het bruidsmeisje, maar ook op die van de bruid. Het is daarom belangrijk om in gesprek te gaan met de bruid wat zij voor ogen heeft. Wil ze een heel kostuum, een riem erbij of met bretels, of heeft ze liever gewoon een broek, blouse en gilet. Als de outfit gekozen is wordt er gekeken naar de accessoires aan de hand van wat de bruid wil. Wil de bruid dat de bruidsjonker een stropdas of een strikje draagt en welke kleur schoenen. Alles is op onze website te vinden en kan geheel op elkaar worden afgestemd.

Waar let je op

Als je op zoek bent naar kleding voor je kind op een bruiloft moet je rekening houden met een paar dingen, ik benoem hier de 4 belangrijkste dingen:

  • Zit het lekker en kunnen ze zich er makkelijk in bewegen?
  • De maat en hoe die valt, ga daarom altijd passen of bestel meerdere maten
  • De locatie van de bruiloft in verband met de temperatuur
  • De dresscode of wens van de bruid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *