Kurio kindertablets

Op zoek naar een kindertablet? Er zijn veel kindertablets van verschillende fabrikanten op de markt en er is een groot verschil tussen wat verschillende merken bieden. Één van de bekendere merken in Kurio, die zich heeft toegelegd op het maken van kindvriendelijke tablets met een veilige speelomgeving. Benieuwd naar de voordelen van een Kurio kindertablet? Wij vertellen je er graag meer over!

Een veilige spelomgeving

Als je een tablet koopt voor je kind verwacht je natuurlijk dat jouw kind daar veilig op kan spelen zonder dat hij op sites of apps terechtkomt die niet voor kinderogen bestemd zijn. Nu heeft ieder kindertablet wel een veilige spelomgeving die je kind afsluit van de ongewenste sites en apps, maar in sommige gevallen hebben deze omgevingen niet eens een slot of wachtwoord. Hoe goed zo’n spelomgeving is afgesloten, verschilt dus sterk per merk. Soms moet je zelfs extra betalen voor deze veilige omgeving. Met een Kurio kindertablet is alles gelukkig goed geregeld. Alles is veilig afgesloten en je kunt als ouder zijnde zelfs tijdslimieten instellen. Zo kan je kindje op een veilige manier bekend raken met technologie.

Kurio biedt beschermhoezen aan

Sommige fabrikanten van kindertablets bieden geen beschermhoezen aan voor hun gadgets. Hierdoor wordt het een stuk lastiger om de tablet mee op reis te nemen. Zeker omdat het vrijwel onmogelijk is om een goede beschermhoes te vinden van een ander merk. Kurio biedt zelf beschermhoezen aan. Je bent er dus altijd van verzekerd dat deze passen. Bovendien zijn ze niet zo duur. Als je op vakantie gaat, kan je kindje zijn tablet dus gewoon meenemen.

Kurio biedt keus

Kurio heeft verschillende tablets in zijn assortiment. Zo heb je keuze uit verschillende formaten en ook in opslagruimte zit verschil. Zo zijn er Kurio kindertablets met 8 GB, maar ook met 16 GB opslagruimte. Het is raadzaam om voor minimaal 16 GB te gaan – 8 GB is namelijk binnen de kortste keren vol. Voor de allerkleinsten zijn tablets van kleiner formaat aan te raden, omdat deze makkelijker vast te houden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *