Geld verdienen kinderfeestjes

Groothandel buitenspeelgoed: dit vind je in het assortiment

Buiten is een wereld aan ruimte. En als speelgoedwinkel wil je je klanten dan ook een mooi aanbod aan buitenspeelgoed tonen. Of als recreatiebedrijf wil je de mogelijkheid bieden voor de kleine bezoekers om fijn en veilig buiten te spelen. Een groothandel buitenspeelgoed weet precies wat er bij jouw winkel of bij jouw klanten past. En heeft dat ook in huis. Om je wat inspiratie te geven welk buitenspeelgoed je bij de groothandel kunt inkopen, geven we je een paar voorbeelden.

Groothandel in buitenspeelgoed voor in en om het water

In de warme zomermaanden gaan jong en oud op zoek naar verkoeling. We willen het water op. Maar waar de een aan het water woont, woont de ander met kinderen drie hoog in een drukke stad. Het strand is dan een optie, maar ook niet altijd. Wanneer er ruimte is in de tuin, dan is een zwembad erg gewild. Maar voor dat gezin dat drie hoog in die drukke stad woont, past dat al niet. Zij gaan dan weer massaal voor de kleine compacte opblaasbare badjes. Deze passen ook prima op een gemiddeld balkon. Een groothandel in buitenspeelgoed houdt dus met iedereen rekening. 

Mocht je klanten in je speelgoedwinkel ontvangen die een boot tot hun beschikking hebben, of die vaak het strand opzoeken? Dan staan zij vaak bij de schappen met zwembandjes en opblaasbare ‘ride-ons (dieren, zoals een zwaan of eenhoorn)’. Daarmee kunnen kinderen uren op ronddobberen wat altijd veel waterpret oplevert. 

Buiten spelen in de achtertuin of speelveld

Op een speelveld of in de achtertuin is er genoeg ruimte om allerlei sporten en spellen te doen. Neem de trampoline als voorbeeld. Een hele goede keuze voor jarenlang buitenspeelplezier in de achtertuin. Zowel jonge kinderen als tieners vinden het heerlijk om eindeloos rond te springen op een trampoline. Nog goed voor de motoriek ook. 

Of wat te denken van loopauto’s. Deze zijn er echt in prachtige varianten. Ook als retro sportwagen uit de jaren ‘50. Al tijden erg in trek, onder de kleine bestuurders. De iets grotere en oudere kinderen kunnen dan weer gaan voor de step. En daar hebben de groothandels in buitenspeelgoed dan tevens weer hele mooie displays bij. Zo kun jij het bijvoorbeeld in je winkel weer mooi tentoonstellen. 

Overige voorbeelden buitenspeelgoed

  • Een bal. Heel simpel, maar met eindeloze mogelijkheden: voetballen maar ook leuk voor in en om het water.
  • Vliegers. Ook leuk voor op het strand. Er zijn ook speciale kleine kindervliegers
  • Springtouw
  • Skateboards
  • Tafeltennis. Tevens – mits ruimte – leuk voor binnen.
  • Ander groot speelgoed als kinderfietsen, zandbakken en sleeën. 

Buitenspeelgoed online bestellen bij je groothandel

Weet je wat je wilt hebben? Dan kun je bij menig groothandel voor buitenspeelgoed gewoon online je bestellingen doorgeven. Maar de kans is groot dat ook jij, net zoals vele ondernemers met jou, het fijn vinden om de producten van dichtbij te bekijken. Daarom openen de groothandels graag de deuren van de showroom voor je. Tevens zijn ze er ook om je te adviseren. Als geen ander weten zij de nieuwste trends op speelgoedgebied. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *