De leukste verjaardagscadeaus voor je kind van 12

Het is binnenkort weer zo ver, je dochter, zoon, neefje of nichtje wordt binnenkort 12 jaar. Een lastige leeftijd om een cadeau te geven. Sommige 12 jarige zijn al redelijk volwassen en spelen niet meer met speelgoed terwijl andere nog met plezier spelen met hun speelgoed. Wat kan je nou het beste als cadeau geven? Het blijft lastig. Daarom hebben wij voor jou een aantal leuke cadeaus op een rijtje gezet. Deze cadeaus zullen gegarandeerd in de smaak vallen. De cadeaus zijn uitgekozen op basis van de populaire trends in 2019.

Kinderfiets

Vaak groeien kinderen van hun 11e tot 13e ontzettend snel. Dit is de ideale leeftijd om een nieuwe fiets voor je kind te halen. Daarnaast is 12 jaar ook een speciale leeftijd omdat veel kinderen naar de middelbare school gaan. Een nieuwe hippe fiets zal een prima cadeau zijn om te geven. Klik hier om te kijken naar het brede aanbod kinderfietsen.

Telefoonhoesjes

Tegenwoordig heeft elke 12 jarige een smartphone waar ze net als de volwassenen veel gebruik van maken. Voor volwassenen wordt een telefoonhoesje eerder als een functionele accessoires gezien. Maar voor 12 jarige kan een leuk hoesje heel veel uitmaken. Kies bijvoorbeeld voor een iphone 8 hoesje met glitters. Of een stoer hoesje met dieren op de achterkant. Een telefoon hoesje is een makkelijk en leuk cadeau dat niet veel geld hoeft te kosten.

Nintendo Switch

Ben je op zoek naar een wat duurder cadeau waar je kind maandenlang plezier van heeft? Dan is een Nintendo Switch het ideale cadeau. Door het formaat van de Nintendo Switch kan het overal mee naar toe genomen worden. Op vakantie met de auto? Dan kan de Switch gewoon mee. Samen spelen of alleen het is allemaal mogelijk. Daarnaast kan het soms als ouder ook nog leuk zijn om erop te spelen. Even ouderwets Mario Kart spelen. Dit cadeau is geschikt voor zowel meisjes als jongens.

Fortnite

Wie kent dit bekende online spel nou niet? Misschien hoor je al dagenlang het gezeur aan van je kind die graag V-bucks of een Battle pass wil. Door V-bucks te kopen, kunnen er nieuwe items, outfits en andere dingen gekocht worden op Fortnite. Ideaal om te kopen voor je zoontje voor zijn verjaardag.

Instax mini

Een ander leuk verjaardagscadeau voor je dochter van 12 is de Instax mini. Een Instax mini is een kleine camera waar er gelijk een foto geprint wordt. De camera’s zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

Laat ons weten welk cadeau je het beste vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *