De leukste cadeaus voor een babyshower

Er is iemand in je omgeving zwanger! Dat moet gevierd worden, dat betekent dus tijd voor een gezellige babyshower. Bij een babyshower komen er cadeaus bij kijken, maar wat geef je de aanstaande moeder voor cadeau? Het verzinnen van een leuk, origineel en/of praktisch cadeau is een hele opgave.

Het praktische cadeau

Een praktisch cadeau is natuurlijk het allerfijnst om te geven. Voor de ouders fijn en voor jou fijn omdat je weet dat de ouders het echt zullen gebruiken. Sommige cadeaus die praktisch zijn kunnen nogal prijzig zijn. Het is daarom ook mogelijk om met de uitgenodigde een gezamenlijk cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan een mooie kinderwagen. Dat is een cadeau wat zeker van toepassing komt met de geboorte van baby. Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende soorten kinderwagens met verschillende handigheidjes, bekijk bijvoorbeeld hier een aantal kinderwagens. 

Kleding

Kleding is ook zeker een praktisch cadeau om te geven. Houd er wel rekening mee dat de ouders voor de beginperiode van de baby al zeker genoeg kleertjes hebben gekocht. Koop dus bijvoorbeeld voor een paar maanden later, let ook op het seizoen na een paar maanden. Dunne kleding geven is niet zo handig als het over een paar maanden alweer herfst is. Ga ook het liefst voor neutrale tinten en motieven. Kleding smaak kan heel persoonlijk zijn, geef daarom liever iets neutraals, waardoor je zeker weet dat de ouders jouw cadeau zeker zullen gebruiken. 

Speelgoed

Speelgoed is een heel leuk cadeau om te geven, voor de ouders en voor de baby. Denk bijvoorbeeld aan wasbaar piep speelgoed, rammelaars, een bijtring, een lettertreintje, een kijkboek, een geluidenboek of een muziekdoosje. Veiligheid is ieder geval het belangrijkst. Het cadeau moet groot genoeg zijn dat de baby het cadeau niet volledig in zijn mond kan stoppen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *