Zo blijf je goed bereikbaar op festivals

Prepaid sim only heeft niet alleen het grote voordeel dat jij je telefoonkosten steeds in de hand hebt, deze manier van telefonie biedt nog veel meer voordelen. Zo gebruiken veel mensen een prepaid sim only als tweede telefoon naast bijvoorbeeld de werktelefoon. Prepaid sim only kun je ook toepassen op je oude telefoon als de kans op diefstal groter is.

Prepaid leek uitgestorven; niets blijkt minder waar

Dilemma: je gaat naar een tof festival. Je wilt natuurlijk goed bereikbaar zijn, maar wilt ook niet het risico lopen dat je mooie nieuwe telefoon beschadigd raakt als je danst of zelfs gestolen wordt. Kies dan naast je huidige telefoon voor een telefoon die werkt volgens prepaid sim only en die je met een herlaadkaart opwaardeert. Heel lang leek de prepaid telefoon uitgestorven. Niets blijkt nu echter minder waar.

Houd je telefoonkosten veel beter in de hand

Overigens stappen steeds meer mensen over van een abonnement naar prepaid sim only. Die mensen zijn de torenhoge rekeningen meer dan zat en willen hun telefoonkosten beter in de hand houden. Heb jij een abonnement en overschrijd je de bundel, dan betaal je ineens heel voor een telefoontje of een appje. En dat zorgt vaak voor financiƫle tegenvallers. Prepaid sim only kent dat probleem niet. Is je beltegoed op? Dan kun je simpelweg pas weer bellen als je een herlaadkaart hebt aangeschaft.

Zo kom je nooit voor verrassingen te staan

Zo weet je steeds precies wat de kosten voor je smartphone zijn en kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. En uiteraard hebben ook smartphones met prepaid sim only overal prima bereik en kunnen ze hun smartphone altijd en overal uit de voeten. Ook op dat festival waar je dus ongeremd kunt genieten in de wetenschap dat je altijd bereikbaar bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *