Kerstpakketten: Veel mogelijkheden voor de feestdagen

Ben je op zoek naar kerstpakketten? Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de zoektocht. Doordat met name de originele pakketten steeds populairder worden, zijn deze ook al ruim voor de feestdagen uitverkocht. Als je jouw medewerkers echt wilt verrassen, zul je dus al rond de zomermaanden of begin van de herfst een aankoop doen. Je kunt dan bij een groot aantal verkooppunten terecht. Denk hierbij onder andere aan Kerstpakket Webshop. Maar welke mogelijkheden zijn er eigenlijk en hoe zorg je ervoor dat je de beste keuze maakt? Onderstaande informatie helpt jou op weg.

Kerstpakketten op basis van budget

Kerstpakketten komen in verschillende vormen en maten. Als ondernemer ben je gebonden aan regels die opgesteld zijn vanuit de Belastingdienst. Zo mag een pakket maar 1,2 procent van de totale loonsom kosten zonder dat je hier belasting over hoeft te betalen. Je kunt daarom het beste eerst een budget vaststellen voordat je begint te kijken naar de mogelijkheden. Het kan ook zijn dat je als bedrijf minder te besteden hebt. In dit geval is het goed om alsnog een maximaal bedrag per medewerker vast te zetten, zodat je altijd tot de beste keuze kunt gaan komen.

Ga voor originaliteit met het pakket

De kerstpakketten moeten daarbij ieder jaar weer origineel zijn. Je wilt niet ieder jaar bij jouw medewerkers aankomen met een doos vol etenswaren. Het is daarom ieder jaar weer de afweging wat je wilt gaan geven. Zorg daarom dat je onder andere gaat kijken naar de samengestelde pakketten of juist een cadeaubon die ervoor moet zorgen dat medewerkers hun cadeau zelf uit kunnen zoeken. Vaak vinden ze dit veel leuker, omdat ze dan niet met spullen komen te zitten die niet meer gebruikt worden. Wees daarom te allen tijde origineel en val niet in herhaling.

Het bedrijf naar voren laten komen

Je kunt de kerstpakketten ook helemaal aanpassen op het bedrijf. Als jouw bedrijf bekend staat om bepaalde producten kun je deze bijvoorbeeld terug laten komen in het pakket. Of je laat iets speciaal maken om te geven. Je kunt het nog persoonlijker maken door er een kaart of foto bij te geven. Hiermee zorg je ervoor dat jouw medewerkers en zakenrelaties weten dat het pakket van jouw bedrijf komt en hebben ze een leuk aandenken om de feestdagen in te gaan. De eindejaarsborrel wordt hiermee ook een stuk leuker, omdat iedereen het over jouw kerstgeschenk heeft.

Aan de slag

De kerstpakketten kunnen op basis van veel verschillende factoren aangeschaft worden. Het zal daarom niet eenvoudig zijn om ieder jaar weer met iets nieuws te komen. Het zou daarom ook kunnen zijn dat je met jouw wensen vastloopt. In dit geval staan professionals altijd voor jou klaar om je advies te geven en mee te kijken naar de mogelijkheden. Je kunt dan weer gerichter een keuze gaan maken en ervoor zorgen dat jouw pakketten op tijd geleverd worden. Door zo vroeg mogelijk te beginnen met de zoektocht heb je alles bij de hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *