Geld verdienen kinderfeestjes

Hoe jij geld kan verdienen aan originele kinderfeestjes

Wanneer je goed bent in het organiseren van feesten en evenementen is het een idee om hier je brood mee te gaan verdienen. Het is belangrijk en goed om alle mogelijkheden te bekijken om hiermee te starten. Het is immers een activiteit waar je volop plezier aan kunt beleven en daarnaast ook nog eens een leuke boterham kunt verdienen. Het is wel belangrijk om de juiste keuzes te maken. Waar moet je eigenlijk starten? 

Organiseer kinderfeestjes voor vrienden 

Het is goed om voor vrienden eens een kinderfeestje te organiseren. Je kent de kinderen en weet wat ze leuk vinden. Het geeft je een goed gevoel om ze te laten lachen en veel plezier te zien hebben. Door voor vrienden alles goed te organiseren ontstaat er bij jezelf een goed gevoel en het vertrouwen dat je het kunt. Het is zo ook mogelijk om een paar referenties te krijgen. Referenties die anderen het vertrouwen geven om jou in te schakelen. Ook kun je zo in het netwerk van de ouders komen van de kinderen op het feestje. Laat die kans niet liggen. Deel visitekaartjes uit. 

Geef je business body

Het is goed om direct al een website te maken. Het is niet nodig om een zeer uitgebreide site te hebben. Maak simpelweg een website waar op staat wat je doet en wat je kunt. Later vul je het aan met een paar foto’s (let op met de privacy) van kinderfeestjes die je hebt gedaan. Vul het ook aan met de referenties die er zijn. Daarnaast kun je verschillende pakketjes maken. Hiermee heb je een product om aan te bieden. 

Wordt gevonden 

Het is belangrijk om gezien en gehoord te worden. Zelfs het beste product in de wereld heeft marketing nodig. Marketing kun je gelukkig vandaag de dag heel eenvoudig zelf uitvoeren en doen. Denk aan zoekmachine optimalisatie en ook social media. Met de website als centrum van alle online marketing ontstaan er veel kansen. Het is prettig en goed om hier gebruik van te maken: De kansen die het internet biedt. 

Drukwerk

Een visitekaartje is toch wel het minste wat je nodig hebt om een bedrijf te starten op het gebied van kinderfeestjes. Het is handig om een visitekaartje weg te kunnen geven om zo nieuwe klanten te kunnen scoren. Zeker als de kinderen door de ouders worden opgehaald is het handig om ze rond te strooien. Geef alle ouders een kaartje en zet er duidelijk op wat je doet. Maak het niet te omslachtig, maar wees straight to the point. Men zal het waarderen dat het niet te bloemig is allemaal. Een kinderfeestje is een kinderfeestje. Toch? 

Pak je kans

Wanneer iemand om een prijsopgave vraagt is het belangrijk en essentieel om de klant binnen te halen. Zeker in het begin. Zorg voor een scherpe prijsstelling en biedt een tevredenheidsgarantie aan. Op die manier neem je het risico weg bij de klanten. Ze zullen sneller toehappen. Hierna is het tijd om er een top kinderfeestje van te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *