Zo creëer je de perfecte party outfit

Sta je ook altijd urenlang voor de spiegel? Weet je al niet wat je moet dragen naar je werk, laat staan naar een feestje? De perfecte party outfit vinden is zo makkelijk nog niet. Ga je voor een jurkje of toch een broek? Draag je grote statement oorbellen of houd je het toch minimalistisch? Je wilt niet overdressed zijn, maar ook zeker niet underdressed. Wij hebben een aantal handige tips voor je verzameld die je kunnen helpen bij het creëren van de perfecte party outfit. 

Voorbereiding is het halve werk

Dit gezegde heb je waarschijnlijk al honderd keer gehoord, maar we zeggen het toch nog een keer: een goede voorbereiding is het halve werk. Als je een feestje op de planning hebt staan, is het handig om van tevoren een outfit uit te kiezen. Dit voorkomt kledingstress. Kijk een paar dagen voor het feestje eens in je kast en stel een aantal outfits samen. Op de dag zelf kun je vervolgens kiezen welke kledingstukken je het leukst vindt en wilt dragen.

Party kleding

Neem de tijd

Weet je nog steeds niet wat je aan moet trekken? Neem dan vooral de tijd om de perfecte outfit bij elkaar te zoeken. Als je moet haasten, is de kans groot dat je iets vergeet en met een afgeraffelde look aankomt op het feestje. Als je niet de mogelijkheid hebt om je outfit een paar dagen van tevoren al it te kiezen, kun je dit ook prima op de dag zelf doen. Leg een aantal kledingstukken bij elkaar en kijk wat je het leukste vindt. Vraag vrienden om advies als je er echt niet uit komt. Ga zorgvuldig na of je nog iets mist, bijvoorbeeld een accessoire of een handtasje. En vergeet niet je kleren te controleren op vlekken.


Party verkleden

De juiste accessoires kiezen

Is het gelukt? Heb je de perfecte party outfit gevonden? Dan is het tijd om de accessoires te kiezen. Draag je een wat simpele outfit, bijvoorbeeld een little black dress? Dan kun je ervoor kiezen om hier grote statement sieraden bij te dragen. Als je een drukke outfit draagt, vraagt dit meer om minimalistische accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld mooie Swarovski sieraden kopen of een klein zwart handtasje dragen. Veel plezier op je feestje!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *