Wat te doen op een saai feestje

Het kan je maar eens overkomen dat je op een feestje terecht komt dat vreselijk saai is. De muziek is suf, het eten is niet smakelijk en er valt niets te doen dan alleen maar hopen dat de tijd sneller gaat. Gelukkig heb ik een paar tips om het uiterste uit een feestje te halen, die van pas zullen komen.

Raak in gesprek

Kijk eens om je heen of je bekenden ziet en met hen aan de praat kan raken, op deze manier ontstaat er dat de tijd sneller gaat en je het veel gezelliger hebt. Geen bekende gezichten op het feestje? Vrees niet, raap al je moed bijeen een stap op een onbekende af. Misschien ontstaat er een klik en worden jullie aan het eind van het feestje hele goede vrienden of misschien toch meer šŸ˜‰ 

Spelletjes

Een feestje kan altijd 10x leuker worden met spelletjes. Denk maar aan karaoke, spelen aan een airhockeytafel of een potje hints. Je kan er van uit gaan dat doormiddel van dit soort spelletjes het kind in jou naar boven komt en je vanzelf erg zult genieten van het feestje. Los van dat de spelletjes leuk zijn, scheppen ze ook een band op met de andere feestgangers. 

Muziek

Muziek maakt of breekt een feestje als het ware. Muziek kan de sfeer van een feestje erg beĆÆnvloeden en zal daarom een belangrijke rol spelen. Kies daarom muziek die iedereen wel leuk vindt, daarvoor is de TOP 50 erg handig. Het zijn de meest bekende en beluisterde liedjes van deze periode. Wat er dus voor zorgt dan 9/10 mensen mee kan zingen met het nummer. Je wilt ook een bepaalde sfeer creĆ«ren en daarvoor is muziek ook relevant. Je wilt dat ieder zich vermaakt en als men begint te dansen dan is dat al helemaal een succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *