Studentenfeest organiseren, dit heb je nodig

Wanneer je gaat studeren dan krijg je al gauw te maken met een hele hoop studentenfeestjes. Zeker als je in een studentenflat woont is er altijd wel iemand die een feestje organiseert. Studentenfeestjes zijn niet alleen heel erg gezellig maar ook goed voor het netwerken. Lekker met je dronken kop iemand aanspreken die je kan helpen aan een baan. Dan sla je twee vliegen in 1 klap. Ben je vaak naar studentenfeestjes gegaan maar heb je nog nooit zelf 1 georganiseerd? Dan is het nu jouw tijd om te shinen. Lees de tips en organiseer binnenkort jouw eigen feest.

Red cubs & beerpong

Wat absoluut niet mag ontbreken op een studentenfeest zijn red cubs. Deze red cubs worden gebruikt om uit te drinken maar ook voor het welbekende spel beerpong. Om beerpong te spelen heb je een grote tafel nodig of een tafeltennistafel. Het leukste van alles is om een beerpong toernooi te houden waarbij de winnaars tegen de winnaars gaan en de verliezers tegen elkaar. Omdat beerpong voor omvallende bekertjes met drinken kan zorgen is het een goed idee om het feest in de tuin te houden. Ook voorkom je op deze manier dat je huis de volgende ochtend een bende is.

Rond de tafel en kaartspelletjes

Wat ook leuke activiteit is op een studentenfeest is rond de tafel waarbij de personen die af zijn moeten drinken en de winnaar 10 slokken mag uitdelen. Om rond de tafel te spelen heb je ook een tafeltennistafel nodig omdat je als het ware met een groepje pingpongt rond de tafel. Als laatste mogen de kaartspelletjes zoals Kingsen, Presidenten, Pesten en Ezelen ook zeker niet ontbreken. Snel dronken worden met deze spelletjes is zeker een feit. En dat zorgt voor een gezellige avond.

Drank & hapjes

Omdat studenten over het algemeen niet zoveel geld hebben is het zeer gebruikelijk dat alle gasten een eigen fles drinken meenemen. Deze fles wordt vervolgens op de tafel gezet bij alle andere flessen. Iedereen die drinken heeft meegenomen mag drinken van het drinken wat op de tafel staat. Als je het feest organiseert kan je natuurlijk zelf een paar flessen kopen en wat hapjes en snacks op tafel zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *