Schenk een Tokaji wijn op je feestje

Vaak blijkt het een flinke uitdaging te zijn, om geschikte hapjes en drankjes voor jouw feestje te vinden. Kies je voor hapjes en drankjes in een bepaald thema? Ga je voornamelijk voor wijn, of verwacht je dat bezoekers voor bier en sterke drank kiezen? Aan de ene kant wil je een zo breed mogelijk aanbod hebben voor je gasten. Aan de andere kant wil je voorkomen dat het feestje onnodig veel geld kost! Sommige dranken zal je na het feest zelf immers niet meer drinken. Een drankje die je waarschijnlijk nog wel af en toe inschenkt is een heerlijke Tokajwijn

Smaakvolle wijnen uit Hongarije 

De Tokaji wijn komt van oorsprong uit Hongarije, maar wordt inmiddels ook veel binnen Nederland en België gedronken. Wie denkt dat goede wijnen voornamelijk uit Frankrijk komen heeft het mis! De Hongaarse wijnen zijn smaakvol, worden aangeboden in zowel een witte als rode variant en zijn eenvoudig online te bestellen. Heb jij deze wijnen al eens geprobeerd? Ze passen ook goed bij een uitgebreid diner met vrienden of familie.

Tokaji wijnen in verschillende soorten 

Het maakt niet uit wat voor feestje je organiseert. De Tokaji wijnen zijn leverbaar in verschillende soorten. Kies bijvoorbeeld voor een droge of zoete witte wijn uit Hongarije, of ga voor een dessertwijn. Zeker bij een schaaltje rood fruit of bijvoorbeeld sorbetijs komt deze wijn goed tot z’n recht. Ook een mousserende witte wijn behoort tot de opties die je hebt bij Hongaarse wijnen. Nu is het enkel nog zaak om hier bijpassende Hongaarse hapjes voor in huis te halen!

Online Tokaji wijnen bestellen 

Zoals eerder al werd aangehaald, zijn Tokaji wijnen heel eenvoudig online te bestellen. Doe dit via een Nederlandse webwinkel, om ze ruim voor je feestje in huis te hebben. Het fijne aan het online bestellen van deze wijnen is dat je er de deur niet voor uit hoeft te gaan. Het bespaart je veel gesjouw! Voor welke Hongaarse wijnen en hapjes kies jij bij je feestje?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *