Puschkin: krachtige wodka, zachte smaak

Puschkin Vodka is een krachtige wodka, kristalhelder en zeer zuiver door de unieke  ijs-filtratie procedé. Een hele mooie drank om te serveren in uw horecagelegenheid. Met een zachte smaak is het echt genieten om deze wodka ijskoud en puur te drinken. Alleen, maar natuurlijk wel zo gezellig om je wodka te delen tijdens een avondje met vrienden. Combineer de Puschkin met cola of jus d’orange voor de variatie en om je smaakpapillen nog meer te verrassen. 
Vraagt uw klant om een wodka aan de bar? Raad hem of haar de Puschkin aan en u heeft er een fan bij. Vertel dan ook meteen de rijke legendarische geschiedenis voor net dat beetje extra. Kost niks. En maakt de vodka nog specialer dan dat het al is

Meerdere flavoured vodka’s

Puschkin heeft meerdere zogeheten flavoured vodka’s. En daar was Puschkin dan ook een grote voorloper in. Zo introduceerde het merk in de jaren ‘90 (1994) de allereerste flavoured vodka: de Puschkin Red. Het schaap was van de dam. Er kwamen steeds meer op smaak gebrachte wodka’s op de markt. Naast de Puschkin Red kunt u ook de Puschkin Black Berries op uw drankenkaart toevoegen. 

Ingrediënten

Dit zijn de gemiddelde ingrediënten van de Puschkin. Het recept is echter nog altijd een van de best bewaarde geheimen. En dat recept is sinds 1929 niet meer veranderd. 

  • Water
  • Glucose
  • Fructosestroop
  • Wodka
  • Fruitsapconcentraat
  • Natuurlijke aroma’s
  • Citroenzuur
  • Kleurstof: E129

De roots van Puschkin

Het succesverhaal van Puschkin begint 1917, tijdens de Oktoberrevolutie in Rusland. Veel Russische families vluchten voor het nieuwe regime naar Duitsland. Berlijn om specifiek te zijn. Eén van de families komt met een traditioneel recept uit het tsaristische tijdperk naar Duitsland en groeit de jaren erna uit tot Puschkin Vodka. Eén van de meest succesvolle en beste wokda merken dat het land (Duitsland) ooit gekend heeft.

Legendarische geschiedenis van Puschkin

De wodka an sich is al een prachtig product. Maar door de legendarische geschiedenis krijgt het nog meer lading en wordt het nog specialer. Zeker als je het aan je klanten vertelt die een vodka komen bestellen. Voortaan zullen ze de Smirnoff laten staan en gaan voor de alom bekende Puschkin flavoured vodka.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *