Leuke dingen om te doen met je kinderen op vakantie

Zit er een vakantie er dit jaar niet in, maar wil je wel leuke dingen doen met je kinderen tijdens de vakantie? Zoek het dan ook binnen de hobby’s van je kinderen. Bovendien kun je beter investeren in hobby’s waaraan ze ook als het geen vakantie is heel veel plezier beleven dan in incidentele vakantie uitjes.

Spelletjes

Op vakantie, voornamelijk op campings worden er veel spellen gespeeld. Van een potje kaarten tot een leuk bordspel. Dit is dus ook iets wat je niet moet vergeten wanneer je op vakantie gaat. Wil je alleen een spel spelen? Dan kan je er voor kiezen om een puzzelboek te kopen. Een veel voorkomende probleem is dat je niet verder komt met een puzzel. Op crosswordclues.com vind je dan het antwoord.

Je betaalt vaak een vermogen

Pretparken, korte vakanties in het hoogseizoen; wil je er echt uit tijdens de schoolvakanties dan betaal je vaak een vermogen. Oké, je hebt het leuk samen, maar wat een geld ben je kwijt voor die paar dagen of voor die ene dag plezier. Reken maar eens uit wat al die dagtripjes je met een gezin van vier kosten. Onvoorstelbaar en voor een modaal gezin amper nog op te brengen.

‘Een dagje paard’

Stel je dochter heeft een verzorgpaard en zet zich daar met hart en ziel voor in. In dat geval kun je wellicht beter iets voor haar grote hobby doen tijdens de vakantie in plaats van die dure vakantie te boeken. En dus verras jij je dochter- die in de vakantie extra leuke dingen met haar paard gaat doen-  op paardenspullen van minihorseshop. Je plant een dag in de vakantie en gaat samen met je dochter leuke dingen kopen voor haar paard. Daar heeft ze heel veel meer aan net als haar paard uiteraard. Bij Minihorseshop vind je alles voor paard en ruiter. Van paardendekens tot halsters en lijnen en van zadels en toebehoren tot speciale voeding en supplementen. Je dochter zal zonder twijfel weten wat ze wil en zal de vakantie nuttig besteden bij haar paard, haar grote trots. En met de door jou gegeven spullen. Een ‘dagje paard’ tijdens je vakantie met je dochter en je paard in de hoofdrol. Daar kan geen pretpark tegenop.

Je hebt ook nog een zoon? Die voetbalt? Vraag hem maar eens wat hij wil. Of hij liever één dag naar dit pretpark gaat of dat je hem aan betere voetbalspullen helpt. Een paar nieuwe voetbalschoenen doen vaak wonderen, net als een nieuwe bal, om maar wat voorbeelden te noemen. Daar heeft hij én in de vakantie én na de vakantie echt iets aan. Door in de vakantie veel te trainen word je zoon ook nog eens beter ten opzichte van zijn teamgenoten die ergens in een wildwaterbaan zitten. Nog een idee is het om een ochtend naar zijn favoriete club te gaan om daar te gaan kijken naar een training van zijn helden. Je zoon zal zich prima vermaken en alle handtekeningen verzamelen en het mooie is dat het je niets kost, want trainingen van voetbalclubs zijn gratis toegankelijk. Zeker weten dat hij deze optie in de vakantie veel leuker vindt dan lang in de rij staan in een pretpark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *