Kerstdiner spellen

De feestdagen komen steeds dichterbij! Tijdens de feestdagen staan familie en samenzijn centraal. We proberen thuis ondanks de maatregelen toch volop de kerstsfeer te ervaren. Om te zorgen voor wat vermaak tijdens het kerstdiner hebben wij een aantal dinerspellen op een rijtje gezet. Lees onze blog voor inspiratie.

VR Dinner Game
Met een VR-bril heb je gegarandeerd een onvergetelijk diner. Iedere deelnemer beleeft Virtual Reality op zijn eigen manier. Wel heb je elkaars aanwijzingen nodig om verder te kunnen in het spel. Je kunt verschillende games spelen, zowel in teamverband als individueel. Ondertussen geniet je van een heerlijk kerstdiner. De laatste ronde worden alle VR-brillen of tafel gelegd en kunnen er meerdere VR-spellen naar keuze gespeeld. Je kunt meedoen aan een sneeuwballengevecht of een spannende wandeling met dinosaurussen. Alles is mogelijk in de wereld van Virtual Reality!

Moorddiner
Lukt het jou om tijdens het diner een moordzaak op te lossen?Gedurende het diner komt er een rechercheur langs met een vreemde moordzaak. Het hele gezelschap is betrokken in het verhaal. Ieder heeft een eigen rol met bijbehorende kleding en attributen. Denk goed na, analyseer de scenario’s en probeer voor het dessert de zaak op te lossen. Dit spel kan in een restaurant naar keuze of thuis plaatsvinden. Om de zaak op te lossen is teamwork erg belangrijk. Lukt het jouw team om dit mysterie te ontrafelen?

Walking Dinner
Een originele manier om samen te eten en actief bezig te zijn is een Walking Dinner. Dit kan op een plek of stad naar keuze. Je geniet van een heerlijk 3 gangendiner. Ondertussen verken je omgeving. Jouw voor-, hoofd- en nagerecht zijn op drie verschillende locaties. Je krijgt een rondleiding waarbij je de meest toffe plekken van de omgeving krijgt te zien. In steden is het ook mogelijk om de wandeling uit te breiden met diverse vervoersmiddelen. Voeg bijvoorbeeld een waterfiets of rondvaartboot toe om de stad ook op een andere manier te leren kennen.

TeamUitstapje wenst jou alvast fijne feestdagen toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *