Crypto Feest

Join het Crypto Feest

Om te zeggen dat deze week enorm is geweest voor de acceptatie van bitcoin en cryptocurrency, zou een understatement zijn. Er is zoveel nieuws dat het moeilijk is om bij te blijven, zelfs voor degenen onder ons die fulltime in de branche werken.

Bitcoin-acceptatie is altijd opmerkelijk omdat het laat zien dat deze technologische verbeteringen aan ons financiële systeem eindelijk worden begrepen en gewenst.

Wat het nieuws van deze week nog spannender maakt, is dat we een grote verschuiving zien van traditionele financiën die de cryptocurrency-industrie (en de technologie erachter) afschrijven, alleen voor cyberpunks of witwassers. Dit is een verhaal waar de industrie al tien jaar aan heeft gewerkt.

Nu zien we dat bedrijven zoals Tesla bitcoin op hun balans willen en BNY Mellon, Mastercard en PayPal / Venmo zien de vraag van de klant hoog genoeg om eraan te voldoen.

Tesla

Maandag kondigde Tesla aan dat het voor $ 1,5 miljard aan bitcoin heeft gekocht om “meer flexibiliteit te garanderen om verder te diversifiëren en het rendement op onze contanten te maximaliseren.” Deze stap van Tesla en Elon Musk werd goed ontvangen door de industrie, hoewel sommigen er nauwkeurig op wezen dat Musk Dogecoin op Twitter had geschrapt, terwijl Tesla blijkbaar in plaats daarvan bitcoin had gekocht.

Elk kind verdient het om gezien, veilig en succesvol te worden
Aubrey Strobel, hoofd communicatie van Lolli, ’s werelds toonaangevende bedrijf voor bitcoin-beloningen, zei: “Bitcoin wordt volledig geïntegreerd. Nu Tesla bitcoin aan zijn balans heeft toegevoegd, hebben particuliere beleggers blootstelling aan bitcoin wanneer ze $ TSLA of de S&P 500 kopen.

Ook zijn er altijd nog de crypto beleggers die Tesla en Bitcoin kopen, met bepaalde crypto signals. Deze zijn te vinden op Telegram, zo zijn er signals die al een jaar geleden zeiden dat Bitcoin nu in februari boven de 50.000 zou komen. Bitcoin staat op 50.000 $. Er zijn Signals voor op Bitmex en in telegram groupen. Ook deze Bitmex Signals volgen? Ga naar SmartOptions.io.

Terwijl Bitcoin stijgt naar $ 50.000, onthullen gegevens dat Tesla-miljardair Elon Musk een prijs short-squeeze van $ 1,2 miljard veroorzaakte
De voormalige Comms-directeur van Donald Trump voorspelt dat Bitcoin in 2022 $ 100.000 zou kunnen bereiken na een enorme prijsinzet
Satoshi & Company: de 10 belangrijkste wetenschappelijke witboeken over de ontwikkeling van cryptocurrencies
Dit leidde er ook toe dat een hele reeks bedrijven uitspraken deed over hun standpunt over bitcoin. De CEO van Uber, Dara Khosrowshah, verwierp het idee om bitcoin op de balans toe te voegen en zei: “we gaan ons geld veilig houden.” Voor de goede orde, bitcoin is veilig, maar waar hij naar verwees, is de vluchtigheid van Bitcoin. Hij liet ook de mogelijkheid open dat Uber in de toekomst cryptocurrencies als betaling accepteert.

Mastercard party

Woensdag kondigde Mastercard zijn plan aan om handelaren later dit jaar de mogelijkheid te geven om betalingen in cryptocurrency te ontvangen. Hierdoor kunnen de betalingen in digitale valuta van Mastercard-klanten bij deelnemende handelaren in cryptovaluta worden verrekend, een primeur voor het bedrijf.

“Onze filosofie over cryptocurrencies is duidelijk: het gaat om de keuze. Mastercard is hier niet om u aan te bevelen cryptocurrencies te gaan gebruiken. Maar we zijn er om klanten, verkopers en bedrijven in staat te stellen digitale waarde te verplaatsen. “

Conclusie

Ongeacht uw persoonlijke mening over cryptocurrency, dit alles wordt samengevat als groot nieuws voor deze groeiende industrie. Erik Voorhees, CEO van ShapeShift.com, een toonaangevende cryptocurrency-exchange, legde me uit: “De recente Bitcoin-aankondigingen door grote bedrijven zijn indicatief voor dit opkomende toekomstige financiële systeem. Een gebouwd op open, grenzeloze protocollen en onveranderlijk geld. “

Meer informatie over dit feest bij crypto? Kijk dan bij de Bitmex Telegram Group op de pagina van Smart Options voor meer info en ga ook investeren in crypto en volg de Bitmex Signals vandaag nog.

Aubrey Strobel van Lolli vatte de week welsprekend samen: “ In dezelfde week hebben ’s werelds meest vooruitstrevende bedrijf, Tesla, en Amerika’s oudste bank, BNY Mellon, bitcoin aan hun bedrijfsmodellen toegevoegd. Het is niet langer een kwestie van of instellingen bitcoin gaan adopteren, het is een kwestie van wanneer. Een voor een valideren institutionele beleggers de intuïtieve waarde en onderliggende logica van bitcoin. “

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *