Het geheim van een geslaagd evenement

Of het nou een bedrijfsfeestje, zakelijke lunch of bruiloft is je wil dat dit tot in de puntjes geregeld is. Hierbij moet je denken aan een aantal dingen zoals lekker eten, leuke muziek en een mooi ingerichte locatie. Kortom een heleboel om over na te denken en te regelen. 

Catering

Een belangrijk onderdeel dat jouw evenement echt kan maken of breken is catering. Daarom is het slim om de catering van je evenement uit te besteden aan een bedrijf die daarin gespecialiseerd is. Enthousiaste chefs maken met verse ingrediënten de lekkerste gerechten klaar. Je zou je catering kunnen uitbesteden aan Kookers in Baarn. Zij hebben verschillende keukens die ze aanbieden en leveren catering op maat bij je thuis of op een andere locatie. Zij bieden Italiaanse, Spaanse en barbecue catering aan. Je kunt ervoor kiezen om de catering in buffet vorm te doen maar je kunt de heerlijke gerechten ook laten uitserveren door de chef. 

Dagprogramma vullen

Een ander belangrijk onderdeel van een geslaagd evenement is een leuk en passend dagprogramma. Wanneer je met een kleinere groep bent zou je een kookworkshop kunnen doen. Dit is niet alleen heel leuk en lekker maar je bent ook gezellig samen bezig wat er weer voor zorgt dat je dichter tot elkaar komt. Je gaat samen met enthousiaste chefs koken met verse en regionale ingrediënten. Tijdens de kookworkshop leer je hoe je een exclusief diner bereidt. Niet door simpelweg de receptuur te volgen, maar door écht gevoel te krijgen voor koken. Nadat de gerechten bereidt zijn is het tijd om deze op te eten onder het genot van een glas wijn. Er zijn verschillende workshops die je kunt volgen zoals een vegetarische, Afrikaanse BBQ en een Aziatisch menu. Voor een leuke kookworkshop op locatie zou je eens kunnen kijken op de site van kookevenementen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *