Groepsvervoer met een touringcar nodig?

Groepsvervoer met een touringcar
Je werkt bij een jong en innovatief bedrijf. Het team waar je onderdeel van bent is leergierig, nieuwsgierig en behoorlijk sportief. Een bedrijfsuitje is dan ook altijd een manier om elkaar op sportief gebied uit te dagen. Elke keer staat er weer een uitdagende activiteit centraal.

Of dat nu een rondje is op de kartbaan of een rondje op de ijsbaan. Het team staat hier altijd voor open en stiekem blijft het leuk om dit soort wedstrijdjes tegen elkaar te spelen. Dit jaar zit je even met je handen in het haar. De teamsamenstelling is veranderd en niet iedereen heeft dezelfde interesses. Hoe kan je de hele groep vermaken zonder de belangrijkste activiteit uit het oog te verliezen?

Maak een planning
De belangrijke sportieve activiteit moet een vast onderdeel zijn van de dag maar het is ook nodig om rekening te houden met de minder sportieve collega’s. Daarom is het goed om rustige activiteiten in te plannen zodat het leuk blijft voor het hele team.

Begin de dag bijvoorbeeld in de klimduinen voor een speurtocht of andere sportieve uitdaging. Lunch bij een rustig lounge tent en sluit de dag af bij een kartbaan. Hoe kom je nu van plek naar plek? Daar huur je groepsvervoer met een touringcar voor in.


Voor iedereen een geweldige dag.
Wil je iedereen een geweldige dag bezorgen maar kan je de tradities niet uit het oog verliezen? Doe het dan eens op een andere manier. Door gebruik te maken van sportieve en energieke activiteiten weet je zeker dat de jonge sportfans helemaal in hun element zijn.

De lunch is dan weer een rustig moment waarbij je even kan bijpraten met andere collega’s. Deze dag is dan een geweldige leuk dag voor het hele team. Als je van plek naar plek moet reizen maar het niet mogelijk is om zelf in de auto te stappen maak je gebruik van groepsvervoer. Vind het juiste  touringcar verhuur bedrijf en maak er helemaal een onvergetelijke dag van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *