feest organiseren

Een feestje leuk maken doe je zo

Nu we deze zomer niet meer naar festivals kunnen, de vakantie er waarschijnlijk niet meer in zit en het bezoeken van een club er waarschijnlijk ook niet meer van komt, gaan we op zoek naar andere alternatieven. Zo is het een idee om zelfstandig een klein feestje met een paar mensen op een veilige manier te houden. Maar hoe maak je zo’n klein feestje dan leuk? Wij geven je meerdere tips om er, ondanks de maatregelen, toch een gezellige tijd van te maken. 

De juiste omgeving

Nu het niet meer mogelijk is om momenteel met een grote groep mensen af te spreken moeten we op zoek naar alternatieven. In plaats van bij iemand thuis af te spreken kunnen we er dan voor kiezen om bijvoorbeeld naar een parkje of elders te gaan. Op deze manier is het makkelijker om meer afstand van elkaar te houden. 

Naast parken zijn er natuurlijk nog veel en veel meer plekken waar je nog prima af kunt spreken om op deze manier makkelijk afstand te houden van elkaar. Elk openbaar veld, waar het toegestaan is om op te gaan, is hier geschikt voor. Neem een portable speaker mee, wat alcohol en wat versnaperingen en je kunt al een prachtig feestje houden samen! 

Zorg voor de juiste spullen

Zoals we hiervoor al aangegeven hebben, heb je niet zo heel veel nodig om een gezellig feestje te houden. Met een portable speaker die op bluetooth werkt kun je waar dan ook lekker je eigen muziek opzetten en met wat alcoholische versnaperingen en wat lekkere snacks heb je in feite al alles wat je nodig hebt. 

Wil je het graag nog wat bonter maken? Dan kun je er ook voor kiezen om er lachgas bij te halen. Met de juiste spullen kun je het zo lekker gezellig maken. Daarvoor kun je deze lachgas tanks halen, met patronen en ballonnen.Ga er wel verstandig en voorzichtig meer om en zorg dat je op de hoogte bent van de risico’s. Voor wie er verstandig mee omgaat hoeft zich niet druk te maken, maar bij onzorgvuldig gebruik zijn er mogelijke risico’s. Op deze site van DrugsInfoTeam.nl vind je meer informatie en alles wat je moet weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *