De beste giveaways op je open dag

Vandaag is de dag om jezelf goed neer te zetten ten opzichte van je doelgroep. De open dag draait om de beleving. Maar daarna moet je doelgroep wel aan je terugdenken en voor jou kiezen. Dat was het doel, toch? Zou zonde zijn als dat niet gebeurt. Dan heb je alle moeite voor niets gedaan. Maar hoe word je dan onthouden? Met leuke giveaways om mee naar huis te nemen! Een kleine investering, een groot effect. Wat is nu leuk en handig om weg te geven aan je doelgroep?

Goodie bags

Een goodie bag is altijd goed. Er zit dan haast altijd wel iets in wat diegene echt goed kan gebruiken. Goodie bags zijn verrassend en hebben een hoop attentiewaarde. Je kunt rugzakjes of papieren tasjes bedrukken met je logo of een pakkende boodschap. En die kun je vullen met allerlei goodies. Enkele voorbeelden vind je hieronder.

Sleutelhangers

Sleutelhangers bedrukken kan een hoop effect hebben. Een écht leuke en unieke sleutelhanger hangt de ontvanger aan zijn sleutelbos. Dan komt-ie overal en wordt-ie dus ook overal gezien. Door meerdere personen. Sleutelhangers zijn veelzijdig. Is het een sport event, dan doe je een tennis- of voetballetje. Een technisch event, dan kies je voor een zaklampje of iets anders elektronisch. Easy!

Pennen

Pennen zijn altijd nodig. Ze zwerven rond, komen gemiddeld bij 7 verschillende eigenaren terecht. Ze raken kwijt en gaan soms stuk. Een nieuwe is altijd welkom. Bovendien zijn ook pennen veelzijdig, iets wat je misschien niet zo snel zou zeggen. Je kunt voor goedkope versies gaan, maar ook luxere. Kijk daarbij naar de waarde die je aan de relatie hecht. Dat is overigens bij alle relatiegeschenken zo: het is een afspiegeling van de waarde die je aan de relatie hecht.

Notitieboekjes

Notitieboekjes zijn tijdens school en werk handig, maar die kunnen ze ook al tijdens het event gebruiken om alles te onthouden. Zo blijft je event nog beter bij én wordt je merk onthouden dankzij het logo dat erop gedrukt staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *