Achter gesloten deuren: swingersfeest organiseren

In Amsterdam heb je de bekende Red Light district, dit is een gedeelte waar je zonder problemen naar de hoeren kan gaan. Ook heb je in Amsterdam een speciale seksclub genaamd The Church. In deze club kunnen stelletjes of singles een wilde avond met elkaar beleven. Op een zaterdagavond zijn beide bekende locaties helemaal vol met mensen en wordt er veel geld gespendeerd. In het organiseren van seksfeesten zit veel geld. Ben je nieuwsgierig over hoe je het beste zo een feest kan organiseren? Lees dan de tips in deze blog.

Wie of wat zijn swingers?

Om een feest te organiseren voor swingers is het belangrijk dat je inzicht krijgt in je doelgroep. Swingers zijn partners die het toestaan dat hun man of vrouw intiem is met iemand anders. Bij het swingen hoort een soort spanning die door seks met andere wordt opgeroepen. Vaak zijn het stelletjes die dan met een ander koppel gaat swingen op een feest, camping of vakantie. Swingen kan ook in de vorm van een groep gebeuren dan wordt het al gauw groepsintimiteit genoemd. Swingers zijn gewone mensen die van spanning houden, daarom zal je goed moeten zoeken naar deze doelgroep. Op websites speciaal voor swingers kan je bijvoorbeeld je feest promoten.

Geheime locatie afhuren

Omdat swingen eigenlijk een soort taboe is, worden de meeste feestjes of evenementen in het geheim georganiseerd. Elite swingers krijgen een speciale uitnodiging en mogen daarbij ook koppels uitnodigen die ze kennen. Om het feest zo elite mogelijk te maken is het belangrijk dat er een geheime locatie afgehuurd wordt. Hierbij kan je denken aan een kasteel in de bossen of een afgelegen villa. Het is ook zelfs mogelijk om een swingersfeest te organiseren in het buitenland. Grote kans dat er veel mensen op af komen.

Aankleding van het feest

Op een geheim en elite swingersfeest hoort een prestigieuze aankleding. Om de swingers in de mood te krijgen kunnen er paaldansers ingehuurd worden, die al hun kunstjes laten zien. Verder moet het kasteel of de villa met rode doeken en linten versierd worden. De aankleding moet lijken of de gasten in een moulin rouge club terecht komen. Ook de muziek die op de achtergrond wordt gespeeld, moet in het thema van het feest. Zorg er verder voor dat er genoeg banken en bedden zijn waar de swingers hun behoefte op kunnen doen.

Dark rooms en seksspeeltjes

Om het feest extra spannend te maken moeten er meerdere darkrooms komen. In een darkroom kan er een bed geplaatst worden en een geheime box vol met sexspeeltjes. Elk stel heeft een andere voorkeur en wil kunnen genieten van de avond. Leg een masturbator, dildo of een vibrator neer en ook een glow in the dark seksdobbelsteen. Let the games begin in het donker.

Dresscode van de avond

Om het swingersfeest spannend te houden moet de identiteit van de gasten worden bewaakt. Dit kan door maskers aan te bieden of een speciale dresscode te hanteren. Er kan gekozen worden voor een moulin rouge dresscode of juist een phantom of the ophera. Zolang het maar sexy en bij het thema past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *